Képes vagy átformálni a problémád.

Emeld új szintre a kapcsolataid, a hatékonyságod és a karriered. (25 000 Ft)
Registration is Closed
Képes vagy átformálni a problémád.

Időpont

2020. szept. 22. 19:00 – 20:30
Díjköteles online előadás sorozat

Az előadásról

Az élet inkább küzdelem, mint élvezet?

Így emeld új szintre a kapcsolataid, a hatékonyságod és a karriered...

Emlékszel még, milyen volt először autót vezetni? Vagy milyen volt kipróbálni egy új konyhai elektronikus eszközt? Biztos vagyok benne, hogy elsőre döcögősen ment. Óvatosan, akárcsak egy kisgyermek első lépései.

De minél jobban megismerted az autót vagy az eszközt, annál magabiztosabban kezelted azt. Minél többet tudtál meg róla, annál könnyebb volt használni, és annál több apró nyereséget tudtál elkönyvelni.

Ugyanígy van ez az életed különböző területeivel is. Az emberi kapcsolatokkal, a karrierrel, a hatékonysággal. Ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból, a képességeidből és a legnagyobb sikereket tudd elérni mind a magánéletedben, mind a karrieredben, nélkülözhetetlen, hogy jobban megértsd a személyiségedet és a saját működésedet.

Felmerült benned valaha hasonló kérdés?

 • Hogyan tudok állandóan „mellényúlni”?
 • Miért nem tudok zöld ágra vergődni másokkal?
 • Mivel tudom elérni, hogy megbízható emberekkel vegyem körül magam?
 • Hogyan tudom megértetni a gondolataimat?
 • Miért nem értenek meg az emberek?
 • Milyen valóban működő módszer van a hatékonyságom megnövelésére?
 • Miért nem sikerül elérnem a céljaimat?

Ha szeretnél választ kapni a fenti kérdésekre, akkor jelentkezz a szemfelnyitó online előadás-sorozatra! 5 témát érintünk, 5 előadásban. Miután megérted ezeket az összefüggéseket az emberi gondolkodásról és viselkedésről, soha többé nem leszel ugyanaz az ember, mint aki voltál!

Miről lesz szó az előadásokon?

 1. Mi a megértés 3 összetevője? Mi, emberek társaságkedvelő lények vagyunk. Viszont      ameddig ennek a 3 összetevőnek bármelyike hiányzik egy emberi      kapcsolatból, nem lesz megértés, csak elidegenedés. Ezeknek a hiánya romba      dönthet üzleti, baráti kapcsolatokat, de akár házasságokat is. Már ez az      egy előadás megéri a teljes részvételi díjat.
 2. Ahhoz, hogy sikeres karriered és minél problémamentesebb életed legyen, fontos, hogy megbízható emberekkel vedd körül magad. De hogyan veheted észre azonnal, ha valaki megbízhatatlan? Milyen árulkodó jelei vannak egy      megbízhatatlan személyiségnek? Miután összeáll a kép, hogy miként tudod felismerni azokat a személyeket, akikben megbízhatsz, soha nem fogsz mellényúlni egy üzleti partnerrel, baráttal vagy akár párkapcsolattal. Sőt, ezen az előadáson azt is megtudod, hogyan motiválhatod az embereket, hogy hajlandóak legyenek veled együttműködni.
 3. Érezted magad valaha kilátástalan helyzetben? Tanácstalanul álltál egy kérdéssel szemben vagy egy élethelyzetben nem tudtad, hogy merre menj tovább? Ezen az előadáson felfedem a legegyszerűbb módját annak, hogy kikerülj a kilátástalan helyzetekből. Használd ezt a trükköt, és pillanatok alatt felszabadíthatod magad a kétségbeesés karmaiból!
 4. Észrevetted, hogy minden alkalommal, amikor kitűzöl egy célt, szinte automatikusan jön egy akadály, és lerombolja az álomképed? Ez komoly problémák és feszültségek forrása lehet. De mi van akkor, ha azt mondom, ez így van rendjén? Hogy a célok akadályok nélkül nem létezhetnek? Ezen az előadáson megmutatom neked, hogyan küzdheted le a legégetőbb problémáidat az akadályaidon keresztül.
 5. Hogyan emeld az egekbe a hatékonyságod csupán egy A4-es papír és egy írószer segítségével? Ha túl sok feladat vesz körül téged napi szinten, könnyen azon kaphatod magad, hogy kezdesz elfelejteni dolgokat. De van egy könnyen alkalmazható módja annak, hogy rendet teremts a fejedben. Ezt fogom bemutatni neked ezen az előadáson. Érezted magad fáradtnak egy pihentető alvást követően? Vagy kimerült Duracell elemként egy hosszú nap után? Egyetlen oka van annak, hogy letompulsz és stresszessé válsz egy strapás nap után, és azt is ismertetem ebben a blokkban.

Mindegyik előadást követően gyakorlati feladatokat fogsz kapni, hogy el tudd sajátítani a tanultakat, és be tudd gyakorolni ezeket. Ez egy kiemelten fontos rész, hiszen nem az a lényeges, amit tudsz, hanem az, amit használsz. A puding próbája az evés.

Ez tetszik! Mikor lesz?

Az előadások online kerülnek megrendezésre, a Zoom alkalmazáson keresztül. Tehát a legkényelmesebb foteledből vagy a kedvenc kávézódból is részt vehetsz rajtuk. Mindegyik előadás keddenként 19 órától kezdődik.

Közbejött valami? Lerobbant az autó hazafelé? Esetleg a házi kedvencedet el kellett vinned az orvoshoz? Sebaj! Amennyiben nem tudsz részt venni valamelyik előadáson, mert közbejön egy váratlan esemény, jelezd nekem, és megtaláljuk a módját annak, hogy egy későbbi alkalommal részt vehess rajta. Felvételt nem készítünk!

Ezt akarom! Mennyibe kerül?

Tetszik a dolog, meg akarom is, de mennyibe kerül?

Megsúgom neked, hogy ez tetszeni fog...

Amikor megkérnek arra, hogy tartsak előadást egy vállalatban, vagy mentoráljak valakit, 25.000 forinttól kezdődik az óradíjam. Az 5 előadás ilyen formában 125.000 forintba kerülne.

Viszont nem kérek el sem 125.000 forintot, sem 75.000 forintot. Engem az motivál, amikor visszatér a csillogás az emberek szemébe, és imádok segíteni. Jó hallani a nyereségeket, és látni, hogy a résztvevők magabiztosabban kezelik a különböző életterületeket, ezért minél szélesebb körben elérhetővé akarom tenni ezt a tudást. Emiatt az 5 online előadáson részt vehetsz 25.000 forintért, azaz előadásonként csupán 5.000 forintért. Az összeget egyben, előre kell fizetni.   És azt már mondtam, hogy egy bónusszal is megleplek, hogy még ellenállhatatlanabbá tegyem ezt az ajánlatot?

Bónusz előadás!

Jelentkezz és utald el a részvételi díjat szeptember 30-ig, és ha az első 30 között vagy, akkor egy extra előadáson is részt vehetsz! Ez a bónusz előadás (ami önmagában 25.000 forint értékű) magasabb szintre emeli a megértésedet és az előző 5 témában megszerzett tudásodat. Itt fogod igazán megérteni, mi húzódik meg minden probléma, kilátástalanság, sikertelenség és zavaros kapcsolat mögött.

Figyelmeztetlek: soha nem fogsz ugyanúgy tekinteni az életre és az emberekre, miután megnézted ezt az előadást. Használható tudást kapsz az életről, potom áron.

5 hét múlva olyan emberré válhatsz, aki átlátja az életet, aki képes kezelni a hiányos területeket. Ezzel a tudással felvértezve könnyűszerrel bánsz majd el a problémákkal, elpárolog az életedből a káosz és a kilátástalanság. Profi módon tudsz kommunikálni az emberekkel, emiatt sokkal erősebb kapcsolataid és nagyobb sikereid lesznek. Mindezt csupán heti pár óra alatt. Megér ez neked 5.000 forintot hetente?

Jelentkezz most az 5+1 online előadásra!

Registration is Closed