Maradj stabil!

Ezekben az időkben, amiken mindannyian átmegyünk, mindennél fontosabb az, hogy törődjünk egymással, segítsünk egymásnak, gondoskodjunk arról, hogy jobban menjenek a dolgaink, és ezt a fajta pozitivitást szükséges szerteszét szórnunk, mert erre van a legnagyobb szükség.Két egyszerű tanácsom a következő:


  1. Csatlakozz le az alacsony érzelmi szintű, negatív vibrálásról, ami a bánat, a szomorúság, a félelem, a düh, az ellenségesség!

  2. Csatlakozz rá a magas, pozitív érzelmi szintű vibrálásra, ami a jókedv, a lelkesedés, és az, ami örömöt okoz neked!


A jelenlegi helyzetben létfontosságú, hogy stabilak, pozitívak maradjunk, és az érzelmi állapotunkat ne rombolják le nagymértékben a negatív körülmények.

Magunknak kell kialakítanunk és gyakorolnunk egy olyan hozzáállást, ami nem ad lehetőséget a körülményeknek és a környezetünknek arra, hogy alacsony érzelmi szintre nyomjon le minket és kihúzza a lábunk alól a talajt.


Egy személy biztonsága az, ami előreviszi őt. A magabiztosság, a magadba vetett hited a legfontosabb. Korlátlan erőd van. Bízz magadban!


A figyelmünk a legnagyobb fegyverünk. A kreálás, a kreativitás, a te kreatív képességed az, ami az egész életed minőségét jelenti. Amikor rossz dolgokra gondolsz, akkor azok is fognak történni.


Hogyan tudod az álmaidat közelebb hozni? Úgy, hogy a figyelmed rájuk helyezed.

A figyelmünket emberekre vagy tárgyakra fókuszáljuk. A figyelem valami felé irányul. Mielőtt bármivel rendelkeznél, előbb a figyelmed helyezed rá.


Amikor a negatív dolgokra figyelünk, akkor ezeket erősítjük meg, és valósággá válnak, odatapad, odaragad a figyelmünk rájuk. Ez sok nehézséget eredményezhet. Az érzelmi szint lecsökken. Könnyen zaklatottá válhatunk a körülményekkel kapcsolatban, és nagyon könnyű negativitást éreznünk másokkal szemben. A jelenlegi helyzetben az igazi probléma az, hogy hiányzik a pozitivitás. És amikor hiányzó pozitivitásról van szó, az olyan, mint a sivatagban a vízhiány. Félelmet, szomorúságot, idegeskedést, dühöt és ellenségességet eredményez. Egy olyan állapot jön létre, ami szorongást, kilátástalanságot, stresszt, fáradtságot eredményez. A negatív gondolatok félelmet, kellemetlen érzést okoznak, amik fertőzőek, könnyen átterjednek a környezetünkre, a körülöttünk élőkre. Vitákat, egyet nem értést, veszekedéseket és a megértés hiányát eredményezik. A negativitás egy nem optimális vibrálás.Úgy vibrál, mint a hangvilla: alacsony érzelmi szinten, szétszórva ezt a rezgést, és így mi is ilyen vibrálásba kerülhetünk. Ne tölts időt azzal, hogy alacsony érzelmi szinten vibrálsz! A figyelmed nagy részét helyezd pozitív dolgokra, olyanokra, amik pozitív érzelmi szintet eredményeznek.

Ne tölts időt azzal, hogy alacsony érzelmi szinten vibrálsz!

Kelj fel reggel, csináld meg a szokásos rutinjaidat, képződj, készülj fel a szolgáltatásra. Készíts magadnak napi listát arról, mit teszel aznap, mert ha nem készítesz napi listát , elvesztegeted az időt. A céljaidon dolgozz nap mint nap. A saját magad céljain, az egészségeden, a tested karbantartásán, a családod céljain dolgozz, illetve a vállalkozásod céljain, és mások segítésén.

Ezekben az időszakokban mindennél fontosabb az, hogy kedvesek, segítőkészek legyünk egymással szemben.

Ezekben az időkben, amiken mindannyian átmegyünk, mindennél fontosabb az, hogy törődjünk egymással, segítsünk egymásnak, gondoskodjunk arról, hogy jobban menjenek a dolgaink, és ezt a fajta pozitivitást szükséges szerteszét szórnunk, mert erre van a legnagyobb szükség.

Ragaszkodj ahhoz, hogy pozitív dolgokkal veszed körül magad!