SZEMÉLYES

ERŐ

Minden, amire szükséged van a sikerhez, a boldogsághoz, benned rejlik…
de megtaláltad már?

Sokan mondják, hogy a boldogságot magadban kell keresned. Ez részben igaz, de akkor mégis miért van annyi kiégett, boldogtalan ember? 

 

Elég végigsétálni egy forgalmasabb úton, ránézni az emberek arcára, és szinte kivétel nélkül mindegyiken kirajzolódnak a kudarc, a sikertelenség, a boldogtalanság arcvonásai.

 

Láttál már ilyen embereket? Biztos vagyok abban, hogy igen.

 

A benned rejlő képességek sokkal jobbak,
mint azt valaha is gondoltad volna!

 

És ha nem fedezed fel ezeket a képességeket, ha nem kapsz egy valódi képet ezekről, akkor szinte esélyed sincs kihozni a legtöbbet belőlük.

 

Amint képes vagy különválasztani és egyesével megvizsgálni a személyiséged fő területeit, sokkal magabiztosabb, nyugodtabb és boldogabb lehetsz, mint azt bármikor is gondoltad volna.

Miután megtudod, melyik személyiségjegyeid hatnak jótékonyan az életedre, és melyeken kell foltozni, képes leszel megfelelő lépéseket tenni. Tudni fogod, milyen irányba kell haladnod, hogy tovább erősítsd személyiséged erős oldalait, és felülkerekedj a gyengeségeiden.

Na, de mégis hogyan történik mindez?

Készülj fel a találkozásra Önmagaddal!

 

A Teljesítményértékelő Teszt egy aprólékos képet fest le a képességeidről.

Lézer-precízen mutatja meg azokat a területeket, amik hiányosak és javítandók, illetve az erős területeket is, amikre építeni lehet.

 

Ez nem egy pszichológiai teszt. Több mint 60 éves múltra tekint vissza, valamint 45 országban használják szerte a világon.

Egy olyan teljesítményértékelő elemzésről beszélek, ami a valós, jelenlegi képességeidet tükrözi.

 
Mit nyersz, ha kitöltöd a tesztet és részt veszel a kiértékelésen?
  • Fellebben a fátyol az erősségeidről, és tudni fogod, milyen irányba vezesd a karriered. A legtöbb munkahelyi boldogtalanság és stressz abból ered, hogy a munkakör nem épül az erősségeidre. Ez a feszültség egyik legerőteljesebb forrása.

  • Azonnal képbe kerülsz arról, mik azok a területek, amik fejlődésre szorulnak. Ezek gyakran nem azok, amikre elsőre gondolnál!

  • A teszt eredményeinek ismeretében egyértelműbb lesz a számodra, hogy milyen irányba kell tovább haladnod a céljaid eléréséhez.

  • Elpárolog a bizonytalanság a jelenlegi képességeidről, és sokkal jobban megismered saját magadat.

 

Ez eddig jó, de hogyan történik a kiértékelés?

 

A Teljesítményértékelő Teszt kiértékelését Diaconescu Gabriella élet-rendbehozatali specialista végzi, aki az elmúlt 7 évben több mint 1000 tesztet értékelt ki.

 

A kiértékelés online történik. Közös megegyezés alapján akár személyesen is sor kerülhet rá.

/KAPCSOLAT

Köszönöm az üzenetét!

SZÍVESEN SEGÍTEK NEKED

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél velem dolgozni kérlek küldd el nekem írásban, hogy miben segíthetek neked.

Nem tudok azonnal válaszolni, de két három naponta minden üzenetet elolvasok és megválaszolok.